Configure 3.2.85

Navigatie verbergen of weergevenVorige onderwerpVolgende onderwerpDelenAfdrukkenPDF

DNS configureren

Configureer de DNS-instellingen zodat de Fiery server een naam aan een IP-adres kan koppelen.

Als u de Fiery server wilt toestaan automatisch een DNS-adres te verkrijgen, moet u de Fiery server eerst toestaan het eigen IP-adres automatisch te verkrijgen.

1. Kies Netwerk > IPv4-adres in Configure.
  2. Selecteer DNS-server configureren en kies vervolgens Automatisch of Handmatig.
  3. Als u Handmatig selecteert, typt u het IP-adres voor de primaire en secundaire DNS-server en het DNS-achtervoegsel (domeinnaam).
  4. Sla de wijzigingen op.