TCP/IP voor ethernet configureren

U kunt opgeven dat de Fiery server het eigen IP-adres automatisch verkrijgt, of u kunt het adres handmatig instellen.

Opmerking: De Fiery server slaat de toegewezen IP-adressen op, zelfs als u TCP/IP later uitschakelt. Als u het IP-adres van de Fiery server aan een ander apparaat moet toewijzen, moet u het adres van de Fiery server eerst terugzetten op het loopback-adres (127.0.0.1).

De Fiery server heeft een uniek, geldig IP-adres nodig. U kunt opgeven dat de Fiery server het eigen IP-adres automatisch verkrijgt, of u kunt het adres handmatig instellen. Als u de Fiery server toestaat het IP-adres automatisch te verkrijgen, verkrijgt deze ook automatisch het gateway-adres.

Als u andere soorten IP-adressen automatisch wilt instellen, bijvoorbeeld voor een DNS- of WINS-server, moet u de Fiery server toestaan het eigen IP-adres automatisch te verkrijgen.

Toestaan dat de Fiery server automatisch het eigen TCP/IP-adres verkrijgt

U kunt de Fiery server zijn IP-adres, subnetmasker en standaardgateway-adres automatisch laten verkrijgen.

1. Kies Netwerk > IPv4-adres in Configure.
  2. Stel IP-adres configureren in op Automatisch.
  3. Kies of de DNS-server en de WINS-server automatisch of handmatig moeten worden geconfigureerd.
  4. Sla de wijzigingen op.
  5. Als uw netwerk IPv6-adressen gebruikt, kiest u Netwerk > IPv6-adres en selecteert u IPv6-adres inschakelen.
    Opmerking: IPv6 werkt alleen als IPv4 is ingeschakeld.
  6. Sla de wijzigingen op.

TCP/IP-adressen voor Fiery server handmatig instellen

Als u TCP/IP-adressen handmatig wilt instellen, moet u het IP-adres, het subnetmasker en het standaardgateway-adres opgeven.

1. Kies Netwerk > IPv4-adres in Configure.
  2. Stel IP-adres configureren in op Handmatig.
  3. Typ het IP-adres, het subnetmasker en het standaardgateway-adres in de respectieve velden.
  4. Kies of de DNS-server en de WINS-server automatisch of handmatig moeten worden geconfigureerd.
  5. Sla de wijzigingen op.
  6. Als uw netwerk IPv6-adressen gebruikt, selecteert u Netwerk > IPv6-adres en selecteert u IPv6-adres inschakelen.
    Opmerking: IPv6 vereist dat IPv4 al is ingeschakeld.
  7. Sla de wijzigingen op.