Configure 3.2.85

Navigatie verbergen of weergevenVorige onderwerpVolgende onderwerpDelenAfdrukkenPDF

Ethernet-snelheid configureren

Geef de snelheid op van het netwerk waarop de Fiery server is aangesloten. U kunt de functie Automatisch detecteren gebruiken als u de snelheid niet kent.

  1. Kies Netwerk > Ethernet-snelheid in Configure.
  2. Geef de snelheid op van het netwerk waarop de Fiery server is aangesloten.

    Als uw netwerkomgeving gemengd is of u niet weet wat de netwerksnelheid is, selecteert u de optie Auto (10/100/1000).

  3. Sla de wijzigingen op.
Gebruiksrechtovereenkomst