Utskjutning för Skapa broschyr

Booklet Maker är en utskjutningsfunktion som gör att du kan skriva ut flera sidor i ett utskriftsjobb i en broschyrstil utan att förlita dig på mer avancerade utskjutningsprogram.

Utskjutning är en process som används för att skriva ut flera sidor på ett pappersark. När de utskjutna sidorna viks ihop som signaturer hamnar sidorna i ordningsföljd.

Booklet Maker har utformats för 2-upp utskjutning som skjuter ut fyra enskilda sidor från dokumentet på ett enda ark som skrivs ut dubbelsidigt, där två dokumentsidor skrivs ut på varje sida av ett pappersark. Kan skjuta ut jobb från i princip alla program.

Den ordningsföljd som sidorna skjuts ut i bestäms av vilken inbindningsmetod du väljer.

Du kan komma åt Booklet Maker från skrivardrivrutinen eller från Command WorkStation Jobbegenskaper. Du kan arbeta med Booklet Maker på två sätt:

• Med guiden Booklet Maker – Rekommenderas om det är första gången du använder programmet.

• Ange inställningar i huvudfönstret Broschyrtillverkare – Rekommenderas för erfarna eller avancerade användare

Obs: Om du har åtkomst Booklet Maker från skrivardrivrutinen bör du komma åt att blandade medier med 1-upp limbindning inte stöds i skrivardrivrutinen. Om du vill använda den här funktionen måste du skicka jobbet till kön Väntande i Command WorkStation.

Den här hjälpen beskriver 2-upp utskjutningslayouter Om skrivaren är utrustad med en avancerad efterbehandlare, till exempel en limbindare, ska du läsa Utskrift, som ingår i användardokumentationen, för ytterligare omslagsalternativ.