Booklet Maker

Näytä tai piilota navigointiEdellinen aiheSeuraava aiheJaaTulostaPDF

2 otoksen paperikoko

Paperikoko on sen paperiarkin (ei taitosta) todellinen koko, jolle vihko tulostetaan.

Kun valitset vihkolle paperikoon, sinulla on useita vaihtoehtoja:

• Valitse koko käytettävissä olevien kokojen luettelosta
  • Valitse Paper Catalogista (jos Paper Catalog ia tuetaan Fiery serverissä)

• Luo mukautettu paperikoko

• Valitse Sama kuin asiakirjan koko

Mukautetut sivukoot

Booklet Maker tukee mukautettuja sivukokoja vihkon leipätekstisivuille ja kansisivuille. Kun käytät Booklet Makeria tulostinohjaimesta, voit myös luoda mukautetun asiakirjakoon. Mukautettujen sivujen vähimmäis- ja enimmäiskoot määräytyvät tulostimen ja viimeistelijöiden ominaisuuksien mukaan.

Tietoja tulostimen tuetusta mukautetusta kokoalueesta on kohdassa Tulostaminen.

Asiakirjan koko

Asiakirjan koko viittaa alkuperäisen asiakirjan kunkin sivun kokoon ja on määritetty sovelluksen tulostusmääritysten (tai sivun asetusten) valintaikkunassa. Vihkoa suunniteltaessa voi olla hyödyllistä ajatella asiakirjan kokoa digitaalisena syötteenä (alkuperäisessä asiakirjassa määritetty sivukoko) ja paperikokoa fyysisenä tulosteena (tulostimen lokerossa olevan paperin todellinen koko).

Huomautus: Sovelluksen muotoiluvalikossa määritetty koko voi poiketa sovelluksen tulostusmäärityksissä (tai sivun asetuksissa) määritetystä koosta. Booklet Makerille olennainen koko on määritetty sovelluksen tulostusmääritysten (tai sivun asetusten) valintaikkunassa.

Reunan syöttö

Reunan syöttö on tulostimeen ensin tuleva paperin reuna. Syöttösuunta (lyhytreunainen syöttö tai pitkäsyöttö) liittyy tiettyihin paperikokoihin.

Kun valitset asiakirjan koon tulostusmäärityksissä (tai sivun asetuksissa), valitsemaasi paperikokoon liittyvää reunan syöttöä ei tarvitse ottaa huomioon. Viimeistelijä voi kuitenkin vaatia reunan syötön tiettyyn suuntaan. Booklet Makerissa paperikoot, joiden syöttösuuntaa viimeistelijä ei tue, näkyvät himmennettynä käytettävissä olevien kokojen luettelossa.