Booklet Maker

Näytä tai piilota navigointiEdellinen aiheSeuraava aiheJaaTulostaPDF

Asiakirjan koon muuttaminen sovelluksessa

Muuta alkuperäisen asiakirjan kokoa sen sovelluksen tulostusasetuksissa, jossa asiakirja luotiin.

Ennen kuin muutat asiakirjan kokoa, varmista, että tulostin tukee paperikokoa.

1. Avaa alkuperäinen asiakirja ja siirry sovelluksen tulostusasetuksiin tai sivun asetusvalikkoon.
  2. Valitse tulostin tulostimen nimen valikosta.
  3. Valitse käytettävissä olevien paperikokojen luettelosta ja valitse OK.
    Huomautus: Kun valitset paperikoon käytettävissä olevien luettelosta, sinun ei tarvitse ottaa huomioon paperin reunan syöttöä.