Booklet Makerin rajoitukset

Booklet Makerilla on PDF-tiedostoihin ja jonon tyyppiin liittyviä rajoituksia ja muita rajoituksia.

Suojattu PDF

Adobe PDF -tiedostot voidaan tallentaa käyttäen suojausasetuksia, jotka rajoittavat PDF-tiedoston avaamista, tulostamista tai muokkaamista ("rajoitettu asiakirja"). Rajoitettuja asiakirjoja ei voi tulostaa käyttäen Booklet Makeria.

Jonon tyyppi

Booklet Maker ei tue Direct-jonoon lähetettyjä töitä. Booklet Makerin tulostustyöt on lähetettävä pitojonoon tai tulostusjonoon.

Tulostusasetukset / Command WorkStation -työn ominaisuudet

• Muuttujatietotulostusta ei tueta Booklet Makerin kanssa.

• Sekamateriaalia tuetaan Booklet Makerissa vain täydellisille 1 otos -sidontatöille. Katso Sekamateriaali ja 1 otos täydellinen sidonta.

• Poista valkoinen PPT-tausta -tulostusasetusta (suunniteltu käytettäväksi PowerPoint-asiakirjojen kanssa) ei tueta Booklet Makerin kanssa.