Sekamateriaali ja 1 otos täydellinen sidonta

Voit määrittää Sekamateriaali-asetukset Booklet Makerissa Command WorkStationin Työn ominaisuudet -ikkunassa 1 otos täydellinen sidonta -töitä varten. Sekamateriaali-parannus integroi Sekamateriaali-valintaikkunan ja katseluohjelman Booklet Maker -ikkunaan.

Huomautus: Tulostinohjain ei tue Sekamateriaalia käyttäessä 1 otos täydellinen sidonta -ominaisuutta. Jos haluat käyttää tätä ominaisuutta, sinun on lähetettävä työsi Pito-jonoon Command WorkStationissa.

Sekamateriaali-katseluohjelma näyttää lopullisen tuotteen toteutuneen sivutuksen tarjoten reaaliaikaisen esityksen Sekamateriaali-valintaikkunassa tehdyistä valinnoista. Voit tarkastella töiden asettelua joko sivuina tai arkkeina.

Voit määrittää Booklet Makerin 1 otos täydellinen sidonta -ominaisuuden Sekamateriaali-asetuksessa seuraavaa:

• Kappaleen alku – kun kappaleen alku on määritetty kaksipuolisessa työssä, lisätään implisiittisiä tyhjiä kohtia.

• Sivualueet ja materiaali sivualueille.

• Tyhjät insertit ja materiaali inserteille – käyttäjän määrittämät tyhjät insertit ovat eksplisiittisiä tyhjiä kohtia. Eksplisiittisillä ja implisiittisillä tyhjillä kohdilla on eri nimitykset sekamateriaalin katseluohjelmassa.

Huomautus: Välilehtien lisäämisen ja kansimäärityksen asetuksia ei voi määrittää Booklet Makerin Sekamateriaali-asetuksessa.

Kun käytät Sekamateriaali-ominaisuutta Booklet Makerissa, se poistetaan käytöstä Materiaali-välilehdessä. Booklet Makerissa tehdyt valinnat näkyvät myöhemmin Materiaali-välilehdessä ja Fiery Composessa.