Vihkon luominen

Luo vihko Booklet Maker -ikkunassa tai käytä ohjattua Booklet Maker -toimintoa.

Kun valitset Vihko-vaihtoehdon Command WorkStationin Työn ominaisuudet -ikkunan Asettelu-välilehdessä tai tulostinohjaimessa, Booklet Maker näyttää dynaamisesti kaikki vihkon luomiseen soveltuvat ohjausobjektit. Voit suorittaa prosessin loppuun Booklet Makerin pääikkunassa tai ohjatulla Booklet Maker -toiminnolla, joka näyttää kunkin vaiheen kuvat.

Luo vihko Booklet Maker -ikkunassa

Jos et halua käyttää ohjattua toimintoa, voit luoda vihkon valitsemalla ikkunassa asetukset Booklet Maker .

1. Valitse Työn ominaisuudet -ikkunassa Asettelu-välilehti.
  2. Valitse Vihko-asetus.
  3. Valitse Vihkotyyppi-sidontamenetelmä: Satula, Upotettu satula tai Täydellinen.
    Huomautus: Jos tulostimessa on laajennettu viimeistelijä, kuten täydellinen sitoja, 1 otos täydellinen -asetus voi olla käytettävissä.
  4. Valitse sidontareuna: Sidonta vasemmalle, Sidonta ylös tai Sidonta oikealle.
  5. Määritä paperikoko:
    • Valitse Paper Catalogista (jos Paper Catalogia tuetaan Fiery serverissä).

• Luo mukautettu paperikoko.

• Valitse Sama kuin asiakirjan koko.

6. Valitse Pienennä sivukokoon -asetus, jos haluat pienentää asiakirjan sivuja säilyttäen samalla alkuperäisen asiakirjan kuvasuhteen.
  7. Valitse sivun kohdistusasetukset, jos haluat määrittää sivun kuvan sijainnin sivulla.

Voit kompensoida ryöminnän (käytettävissä Satula- ja Upotettu satula -vihkoille) valitsemalla asetuksen materiaalityypillesi:

• Tavallinen – valitse tämä vaihtoehto vihkoille, joissa on suuri määrä sivuja.
    • Paksu – valitse tämä vaihtoehto paksulle tai raskaalle materiaalille tulostetuille vihkoille. Sinun on myös määritettävä haluamasi paksu tai raskas materiaali tulostinohjaimessa tai kohdassa Command WorkStationin Työn ominaisuudet > Materiaali.
  8. Määritä kansiasetukset (käytettävissä vain Satula-vihkoille).
    Huomautus: Lisätietoja on kohdassa Kannen lisääminen.
  9. Tallenna asetukset valitsemalla OK tai valitse Tulosta-asetus, jos haluat tulostaa tai käsitellä työn.

Luo vihko ohjatulla Booklet Maker -toiminnolla

Ohjattu Booklet Maker -toiminto opastaa vihkon luomisessa vaihe vaiheelta.

1. Valitse Asettelu-välilehti ja sitten asetus Vihko.
  2. Napsauta Käynnistä ohjattu toiminto.
  3. Liiku ohjatussa toiminnossa seuraavasti:
    • Siirry ikkunasta seuraavaan napsauttamalla Seuraava.

• Palaa edelliseen ikkunaan napsauttamalla Takaisin.

• Peruuta asetukset ja poistu Booklet Maker -toiminnosta napsauttamalla Peruuta.

4. Noudata ohjatun toiminnon ohjeita.
    Huomautus: Jos vihkon tyypiksi on valittu Satula tai Upotettu satula, määritä kannen asetukset ja sisältö. Jos tyypiksi on valittu Upotettu satula, määritä osajoukon arkkien lukumäärä.
  5. Tarkista asetusten yhteenveto.
  6. Tallenna vihko napsauttamalla Lopeta, muuta asetuksia napsauttamalla Takaisin tai peruuta työ napsauttamalla Peruuta.