Kannen lisääminen

Voi lisätä Booklet Makerissa kannen satulavihkoihin ja määrittää kannen materiaalin.

Booklet Maker sisältää vain satulavihkoille kaksi kansivaihtoehtoa, joko esitulostetun tai tekstiin sidotun, joille voit määrittää materiaalin. Voit määrittää lisäasetuksia tekstiin sidotulle kannelle. Jos tulostimessa on kehittynyt viimeistelijä, kuten täydellinen sitoja, katso lisäkansivaihtoehtoja käyttäjän ohjejoukkoon kuuluvasta Tulostaminen-kohdasta.

1. Valitse tulostinohjaimen Asettelu > Vihko -välilehdessä tai Command WorkStationin Työn ominaisuudet -ikkunassa Vihkon tyyppi -asetukseksi Satula ja valitse sidontareuna.
  2. Määritä tarvittavat Paperikoko- ja Sivun kohdistus -asetukset vihkon leipätekstisivuille.
  3. Tee Kansi > Sisällön syöttö -valikossa jompikumpi seuraavista:
    • Jos haluat lisätä esitulostetun kannen, valitse Esitulostettu. Esitulostettu kansi joka yhdistetään vihkon leipätekstisivuihin, jotka tulostetaan erikseen. Jos valitset tämän vaihtoehdon, Etukansi- ja Takakansi-asetukset eivät ole käytettävissä.

• Jos haluat määrittää tekstiin sidotun kannen, valitse Etu- ja takakansi erikseen. Tämän asetuksen määrittäminen tulostaa kansisivut ja leipätekstisivut yhtenä työnä. Asiakirjan erilliset sivut asemoidaan yhdelle arkille, joka muodostaa vihkon kannen.

Voit määrittää tekstiin sidotun kannen, kun alkuperäinen asiakirja sisältää kansisivut ja/tai kansikuvan vihkoa varten. Kannen sisältö voi olla asiakirjan ensimmäinen ja viimeinen sivu tai asiakirjan kaksi ensimmäistä ja kaksi viimeistä sivua tai mikä tahansa yhdistelmä. Jos valitset tämän vaihtoehdon, voit määrittää Etukansi- ja Takakansi-asetukset.

• Etukansi- ja Takakansi-asetukset (vain tekstiin sidotut kannet) – näiden asetusten avulla voit nopeasti päättää, tulostetaanko etu- ja takakansi arkin molemmille puolille, yksipuolisena vai molemmat puolet tyhjinä ilman, että alkuperäiseen asiakirjaan tarvitsee lisätä tyhjiä sivuja.

Huomautus: Kun tulostat tekstiin sidotun kannen käyttämällä yläreunan sidontaa, takakannen ulkopuoli kääntyy automaattisesti 180 astetta vastaamaan etukannen suuntaa.
  4. Avaa Kannen materiaali -asetusikkuna ja määritä materiaali, koko ja lähdelokero valitsemalla Määritä kansi. Tämä asetus on käytettävissä käytettäessä sekä esitulostettuja että tekstiin sidottuja kansia.
  5. Määritä esipainetun insertin tai tekstiin sidottujen kansien materiaali ja paperikoko.
  6. Valitse lokero, joka sisältää esipainetut insertit tai tekstiin sidotut kannet, ja valitse OK.