Variable Data Printing (FS400 and later)

Navigatie verbergen of weergevenVorige onderwerpVolgende onderwerpDelenAfdrukkenPDF

Fiery server-functies voor VDP

Met de functies van de Fiery server, zoals Fiery Impose en Gemengde media, hebt u de mogelijkheid om aangepaste opmaken te maken en verschillende media- en afwerkingsmogelijkheden op uw taken met variabele gegevens toe te passen.

Met behulp van VDP-hulpbronnen kunt u ook herbruikbare objecten voor sommige taken met variabele gegevens beheren.

Fiery Impose met VDP-inslag

De Fiery server is compatibel met VDP-inslag met Fiery Impose voor een verscheidenheid aan VDP-talen.

• FreeForm Plus

• Traditioneel FreeForm

• PPML

• Creo VPS

• Xerox VIPP

• PDF/VT

• PS-, PDF- en Quick Doc Merge-bestanden wanneer Recordlengte definiëren is geselecteerd

Wanneer u een taak met variabele gegevens inslaat, kunt u een inslagschema met enkelvoudige records of meerdere records selecteren.

Hot Folders met VDP-inslag

U kunt een taak met variabele gegevens inslaan met behulp van Fiery Hot Folders bij het verzenden ervan naar de Fiery server. U moet in de toepassing Fiery Hot Folders voor de specifieke Hot Folder een gepaste VDP-inslagsjabloon instellen.

Gemengde media met VDP

U kunt instellingen voor Gemengde media toepassen op alle VDP-taken. Wanneer u instellingen voor Gemengde media gebruikt, herkent de Fiery server elke variabele gegevensrecord als een afzonderlijke taak. Voor een VDP-taak die niet wordt ingeslagen, past de Fiery server de instellingen voor Gemengde media toe op alle records van de VDP-taak.

VDP-hulpbronnen

Herbruikbare objecten, zoals afbeeldingen die in bepaalde taken met variabele gegevens worden gebruikt, kunnen op de Fiery server in de cache worden opgeslagen als een groep.

De functie VDP-hulpbronnen is beschikbaar in Command WorkStation en geeft een lijst met herbruikbare objecten weer, zodat u ze kunt verwijderen of behouden voor toekomstige taken met variabele gegevens. VDP-hulpbronnen is compatibel met de volgende VDP-talen:

• FreeForm Plus

• Traditioneel FreeForm

• PPML

• Creo VPS

• Xerox VIPP

• PDF/VT