Fiery Impose Plus v1.0

Navigatie verbergen of weergevenVorige onderwerpVolgende onderwerpDelenAfdrukkenPDF

Combineren met afgewerkte bovenrand

Met combineren met afgewerkte bovenrand kunt u automatisch de afzonderlijke segmenten (pagina’s) op de achterkant van een vel 180 graden roteren om een dubbelzijdige taak boven te binden.

Combineren met afgewerkte bovenrand (segmentrotatie) werkt met de bestaande opmaakstijlen in Fiery Impose Plus. U kunt segmentrotatiesjablonen instellen die u vervolgens kunt gebruiken voor Hot Folders en Virtuele printers.

Combineren met afgewerkte bovenrand is beschikbaar voor de volgende combinatiestijlen:
  • Herhalen
  • Uniek collationeren en bijsnijden
  • Herhalen collationeren en bijsnijden
  • Duplo

In de volgende tabel worden de vereiste instellingen voor combineren met afgewerkte bovenrand weergegeven.

Combinatiestijl Dubbelzijdig Opmaakstijl Segmentrotatie
Herhalen Aan

Een van de volgende stijlen:

• Standaard
  • Kop aan kop
  • Voet aan voet
  • Omgekeerd
  • Afwisselend omgekeerd
Ja
Uniek collationeren en bijsnijden Aan Ja
Herhalen collationeren en bijsnijden Aan Ja
Duplo - korte kant Aan Ja
Duplo - lange kant Aan Ja

Combinatietaak met afgewerkte bovenrand maken

1. Importeer de taak in de wachtrij Blokkeren in Command WorkStation.
  2. Selecteer de taak en vervolgens Impose Plus in het menu Acties of in het snelmenu.
  3. Selecteer Combineren in het deelvenster Instellingen in het venster Impose Plus en vervolgens een van de volgende stijlen:
    • Herhalen
    • Uniek collationeren en bijsnijden
    • Herhalen collationeren en bijsnijden
    • Duplo
  4. Geef de onderstaande instellingen op:
    • Afwerkrand: Boven
    • Dubbelzijdig: Aan
    • Opmaakstijl: Alle
    Opmerking: De bovenstaande instellingen zijn vereist. U kunt indien nodig andere instellingen opgeven.
    Het resultaat van uw keuzes wordt weergegeven in het deelvenster Velweergave.