Fiery Impose Plus v1.0

Navigatie verbergen of weergevenVorige onderwerpVolgende onderwerpDelenAfdrukkenPDF

Verwerking met Adobe PDF Print Engine in Fiery Impose Plus

Fiery Impose Plus ondersteunt Adobe PDF Print Engine, een PDF-processor waarmee directe verwerking van PDF-taken mogelijk is zonder conversie naar PostScript.

U kunt de PDF Print Engine in Configure in Command WorkStation inschakelen en per taak uitschakelen in Taakeigenschappen.

De volgende beperkingen zijn van toepassing voor ingeslagen taken in Taakeigenschappen:

• Taken met N per vel en de optie Rand afdrukken.

• Taken met 1 per vel op de rug gebonden in de opmaakoptie Boekje.

• Andere variabele gegevensbestanden dan PDF/VT

Taken waarvoor niet-ondersteunde functies wordt gebruikt, worden verwerkt via de PostScript-interpretatietechnologie.

Vanaf Fiery FS600/600 Pro en later wordt de verwerking van PDF Print Engine-inslag ondersteund voor taken met variabele gegevens voor PDF/VT-bestanden met de volgende uitzonderingen:
  • Automatische paginarotatie
  • Tekst blanco pagina
  • Omslagen
  • Opkruipen
  • Demomarkeringen
  • Type Duplo inbinden
  • Gemengde paginaformaten
  • Gemengde recordlengtes
  • Paginabereik
  • Recordbereik
  • Velbereik
  • Subsethoofdstukken
  • Subsetafwerking
  • Watermerken