Fiery Impose Plus v1.0

Navigatie verbergen of weergevenVorige onderwerpVolgende onderwerpDelenAfdrukkenPDF

Een voorkeuze voor de afwerkeenheid maken

In Fiery Impose Plus kunt u een voorkeuze voor de afwerkeenheid maken op basis van de configuratie van de Duplo DC-618-afwerkeenheid. Wanneer u een voorkeuze voor de afwerkeenheid maakt, worden de opmaakinstellingen ervan tegelijkertijd gevalideerd ten opzichte van de beperkingen van de afwerkeenheid. De voorinstelling die u publiceert, is dus compatibel met de afwerkeenheid. De gepubliceerde voorkeuze wordt geëxporteerd naar de taakwachtrij van de computer van de Duplo PC-controller. Wanneer u de gepubliceerde voorkeuze toepast op een taak, voert de afwerkeenheid de benodigde afwerkfuncties uit op de afgedrukte uitvoer.

Opmerking: Deze functie wordt momenteel alleen ondersteund voor de Duplo DC-618-afwerkeenheid.