Fiery Impose Plus v1.0

Navigatie verbergen of weergevenVorige onderwerpVolgende onderwerpDelenAfdrukkenPDF

Aanpassingen in de gebruikersinterface die worden opgeslagen tussen sessies

Aanpassingen in de gebruikersinterface worden opgeslagen voor Fiery Impose Plus.

Voor deze gebruiksdoelen worden de aanpassingen in de gebruikersinterface opgeslagen tussen sessies. Wanneer u een nieuwe sessie opent, worden aanpassingen uit de vorige sessie hersteld, waaronder:
  • de positie en het formaat van het hoofdvenster
  • gebruikersinterface-instellingen in het venster, waaronder:
    • de grootte van de Paginaweergave en Velweergave
    • de uit- en inklapstatus van inklapbare deelvensters: Paginaweergave en Velweergave
    • het zoomniveau van miniaturen in de pagina's Paginaweergave en Velweergave
Opmerking: De aanpassingen worden opgeslagen voor uw oorspronkelijke gebruiksdoel. Wanneer u Fiery Impose Plus sluit, worden de te herstellen instellingen opgeslagen voor het betreffende gebruiksdoel en worden de volgende keer dat u dat gebruiksdoel opent, toegepast.