Een taakgroep openen in Fiery Impose, Fiery Compose en Fiery JobMaster

Na het activeren van uw licentie kunt u ook beginnen te werken met Fiery Impose, Fiery Compose of Fiery JobMaster om een taakgroep te openen.

Opmerking: Alleen PDF-groepen worden ondersteund op Fiery Impose, Fiery Compose en Fiery JobMaster.

Raadpleeg Help van Fiery Command WorkStation voor meer informatie over het maken van een taakgroep.

1. Klik met de rechtermuisknop op een PDF-groep.
  2. In het menu Acties selecteert u Impose, Compose of JobMaster. U kunt ook met de rechtermuisknop op een taak klikken en Impose, Compose of JobMaster selecteren.