Taken openen en weergeven in Fiery Compose

U gebruikt het venster Fiery Compose om taken weer te geven en wijzigingen aan te brengen. Het venster Fiery Compose heeft drie deelvensters: paginaweergave, Velweergaveen instellingen.

• Paginaweergave: hier wordt de geselecteerde taak in miniaturen weergegeven.

• Velweergave: hier wordt de volledige taak in miniaturen weergegeven. U kunt schakelen tussen de miniatuur- en lijnweergave. (Een lijnweergave komt ten goede aan de snelheid van het systeem.)

Voor een dubbelzijdige taak wordt bij Velweergave de voor- en achterzijde van elk vel weergegeven.

• Instellingen: hier worden opties weergegeven die de afdrukkenmerken en de opmaak op het uiteindelijke gedrukte vel bepalen. Welke opties verschijnen, is afhankelijk van het gebruiksdoel.

Een taak openen in Fiery Compose

Vanuit Command WorkStation kunt u een in de wachtrij geplaatste/geblokkeerde taak openen in Fiery Compose.

1. Kies een in wachtrij geplaatste/geblokkeerde taak in de lijst Geblokkeerd van Command WorkStation.
  2. Klik op Acties > Compose.

Velweergave instellen op miniaturen of volledige pagina’s in Fiery Compose

Voor Velweergave kunt u schakelen tussen miniaturen en volledige pagina's. U kunt miniaturen ook weergeven als lijnweergaven.

Opmerking: Wanneer de hele pagina wordt weergegeven, is het getoonde paginaformaat het documentkader, niet het formaat van de aan de pagina toegewezen media.
Kies een van de volgende mogelijkheden:
  • Wanneer u klikt op het pictogram Passend maken () onder in het venster, stelt u de zoomfactor zo in dat er één oppervlak in het weergavegebied past.

• Als u tussen miniatuur- en lijnweergaven wilt schakelen, klikt u op het pictogram Velinhoud in-/uitschakelen ().

Miniatuurgrootte aanpassen

In het deelvenster Paginaweergave kunt u de miniatuurgrootte instellen. In het deelvenster Velweergave kunt u in- en uitzoomen of een zoompercentage opgeven.

Kies een van de volgende mogelijkheden:
  • Als u miniaturen wilt vergroten of verkleinen in de Paginaweergave, klikt u op Weergave > Miniaturen vergroten of Weergave > Miniaturen verkleinen.

• Als u wilt in- of uitzoomen op miniaturen in de Velweergave, versleept u de schuifknop onder in het deelvenster Velweergave.