Conversie van PS naar PDF op macOS

Met macOS 10.14.5 en hoger moet u Command WorkStation toestemming verlenen om Acrobat Distiller te openen om PS-bestanden te converteren naar PDF.

Wanneer u een PS-bestand in Fiery Impose, Fiery Compose of Fiery JobMaster voor de eerste keer opent, klikt u in het dialoogvenster op Toestaan om Command WorkStation toestemming te verlenen om Acrobat Distiller toe te staan de conversie uit te voeren.

Als u geen toestemming geeft, mislukken de huidige en toekomstige conversies. Als u conversie wilt inschakelen, moet u wijzigingen aanbrengen in het venster Beveiliging en privacy.

1. Sluit alle Fiery-toepassingen.
  2. Sluit Adobe Acrobat Distiller.
  3. Ga naar Systeemvoorkeuren > Beveiliging & privacy > Privacy > Automatisering
  4. Klik op het slotje linksonder in de hoek en voer uw wachtwoord in.
  5. Zoek in de lijst met toepassingen naar Fiery Command WorkStation.app.
  6. Selecteer Acrobat Distiller.app om Command WorkStation toe te staan om toegang te krijgen tot Acrobat Distiller.