Fiery Makeready-oplossingen gebruiken een enkele visuele referentie om arbeidsintensieve activiteiten voor documentvoorbereiding te integreren op vel- en paginaniveau.

Fiery Makeready-oplossingen bestaat uit de volgende gelicentieerde toepassingen:

• Fiery Impose past inslagopmaak toe op taken voor aangepast afdrukken, inbinden en snijden. Fiery Impose past ook inslag toe op taken met variabele gegevens en slaat ingeslagen taken op als PDF-bestanden.

• Fiery Compose stelt u in staat de subhoofdstukken voor een taak te definiëren, paginabereiken af te drukken op verschillende soorten media, lege media tussen pagina’s toe te voegen en tabbladen met tekst in te voegen (als de printer afdrukken op tabbladen ondersteunt).

• Fiery JobMaster biedt geavanceerde, op PDF gebaseerde gereedschappen voor taakvoorbereiding op het gebied van scannen, het maken en invoegen van tabbladen, paginanummering, het maken van hoofdstukken en het bewerken in een laat stadium. Het bevat alle functies van Fiery Compose.

Bovendien is het volgende geïntegreerde gereedschap een standaardfunctie in Fiery Command WorkStation:

• Fiery Preview biedt een voorbeeld van een taak en gebruikers kunnen een afdrukvoorbeeld van elk veloppervlak van een taak bekijken voordat deze wordt verwerkt. De visuele interface wordt dynamisch aangepast om alle wijzigingen tijdens het voorbereiden van documenten voor afdrukken weer te geven.

Adobe Acrobat Pro is beschikbaar als afzonderlijke kit met een geldige Fiery Impose-, Fiery Compose- of Fiery JobMaster-licentie. Het is raadzaam de meegeleverde versie van Acrobat te gebruiken.

Fiery Makeready-oplossingen worden ondersteund op zowel Windows- als Mac-computers. Raadpleeg het onderdeel Configuratie en instellingen in het pakket met gebruikersdocumentatie voor meer informatie over systeemvereisten.