Voorbeeldweergave van taken in de wachtrij

U kunt in de wachtrij geplaatste taken bekijken in het venster Fiery Preview.

1. Selecteer een in de wachtrij geplaatste taak in de lijst Geblokkeerd in Taakcentrum.
    Opmerking: Als de taak is verwerkt, wordt er een rastervoorbeeld van de taak weergegeven en hebt u beperkte toegang tot functies.
  2. Kies een van de volgende manieren om het venster Fiery Preview te openen:
    • Klik met de rechtermuisknop en selecteer Voorbeeld.

• Selecteer Voorbeeld in het menu Acties.

• Klik op het pictogram Voorbeeld op de taakbalk van Command WorkStation.