Werkbalkpictogrammen in rastervoorbeeld

De standaardwerkbalk van Voorbeeld bevat de volgende bedieningselementen:

• Opslaan: Klik hierop om wijzigingen van taken te bewaren of om een nieuw bestand op te slaan.
  • Dupliceren: Klik hierop om de geselecteerde pagina's te dupliceren.
  • Verwijderen: Klik hierop om de geselecteerde pagina's te verwijderen.
  • Imageviewer - Klik hierop om de taak in het venster Fiery ImageViewer te openen als de Fiery server ofwel Fiery Graphic Arts Pro Package, Fiery ColorRight Package, Fiery Graphic Arts Package, Premium Edition of Fiery Productivity Package ondersteunt.