Een bestaande voorkeuze toepassen

Als u een bestaande voorkeuze voor de afwerkeenheid wilt toepassen, moet u eerst de optie Integratie afwerkeenheid toestaan selecteren en het afwerkapparaat opgeven in Fiery Impose > Bewerken > Voorkeuren > Afwerkeenheden. Raadpleeg Info over gebruikersvoorkeuren voor meer informatie.
  1. Selecteer een taak in de lijst Geblokkeerd in Command WorkStation en open Fiery Impose op een van de volgende manieren:
    • Selecteer Impose in het menu Acties.
    • Klik met de rechtermuisknop op de taak en selecteer Impose.
  2. Klik in het deelvenster Instellingen van Fiery Impose op Voorkeuze afwerkeenheid. Het dialoogvenster Voorkeuze afwerkeenheid wordt geopend.
  3. Selecteer een voorkeuze voor de afwerkeenheid in de lijst Voorkeuze afwerkeenheid.
    Opmerking: Andere gebieden in het dialoogvenster Voorkeuze afwerkeenheid zijn alleen-lezen. Raadpleeg Instellingen opgeven in het dialoogvenster Voorkeuze afwerkeenheid voor meer informatie over het dialoogvenster Voorkeuze afwerkeenheid.
  4. Klik op Toepassen om de geselecteerde voorkeuze voor de afwerkeenheid op een taak toe te passen.
Wanneer u een bestaande voorkeuze toepast, zijn de instellingen op de tabbladen Opmaak, Plooien of Perforatie alleen-lezen. Na het toepassen van de voorkeuze worden sommige opmaakinstellingen die door de voorkeuze worden beheerd, grijs weergegeven. U kunt klikken op Opmaak wissen in het deelvenster Instellingen om de instellingen te verwijderen die door de voorkeuze voor de afwerkeenheid zijn toegepast.