Standaard apparaatprofiel configureren voor afwerkeenheid

U kunt een apparaatprofiel afwerkeenheid selecteren voor het definiëren van standaard barcode-indeling en type registratiemarkering.

Op Duplo-afwerkeenheden die barcodes met drie cijfers ondersteunen, wordt het aantal programmeerbare taken uitgebreid naar 250. Een programmeerbare taak is een aangepast programma voor snijden, kappen en/of vouwen op basis van gecombineerde opmaak.

Opmerking: Een afwerkeenheid die is geconfigureerd voor barcodes met drie cijfers accepteert het bereik 1-99 als 001-099, niet als 01-99.
  1. In Windows selecteert u Bewerken > Voorkeuren. In macOS bevinden de voorkeuren zich onder het menu Fiery Command WorkStation binnen het venster Fiery Impose of Fiery JobMaster.
  2. Klik op het tabblad Afwerkeenheden in de kolom aan de linkerkant.
  3. Selecteer in het gedeelte Configuratie afwerkeenheid het gewenste profiel van de afwerkeenheid in de lijst Apparaat selecteren.
    Opmerking: Wanneer u tussen barcode-indelingen schakelt, heeft dit geen invloed op eerder opgeslagen taken en/of Impose-sjablonen.