Instellingen voor dubbelzijdig afdrukken in Fiery Impose

Met Dubbelzijdig wordt ingesteld hoe inhoud op de tegenoverliggende zijden van een vel wordt behandeld.U kunt dubbelzijdig instellen voor rechts en links inbinden of boven inbinden, of dubbelzijdig uitschakelen. De opties voor Dubbelzijdig zijn afhankelijk van de Fiery server waarmee u verbinding maakt.

Fiery Impose past automatisch instellingen voor dubbelzijdig afdrukken toe voor de van de geselecteerde stijl en binding van het boekje. De instelling Dubbelzijdig in Fiery Impose overschrijft eventuele instellingen voor Dubbelzijdig die in de Taakeigenschappen van Command WorkStation zijn gekozen.

Klik op een van de volgende mogelijkheden:
  • Uit: dubbelzijdig afdrukken uitschakelen en enkelzijdig afdrukken gebruiken.

• Rechts en links inbinden: dubbelzijdig instellen, waarbij beide zijden van de pagina's in dezelfde richting worden gedrukt. Rechts en links inbinden is niet beschikbaar voor bepaalde inslaginstellingen.

• Boven inbinden: de taak dubbelzijdig afdrukken, waarbij de inhoud van elke pagina in tegengestelde richting van de andere zijde van de pagina wordt afgedrukt. Boven inbinden is niet beschikbaar voor alle taken.

Opmerking: Dubbelzijdig verschijnt niet altijd in Velweergave met de afdrukrichting bij afdrukken. Dubbelzijdig afdrukken met boven inbinden wordt bijvoorbeeld weergegeven als rechtop voor beide zijden.