Fiery JobMaster

Fiery JobMaster is een geavanceerde taakvoorbereidingsoplossing op basis van PDF waarmee gebruikers complexe documenttaken, zoals het invoegen van tabbladen, scannen, indelen in hoofdstukken, paginanummering en bewerkingen in een laat stadium, kunnen uitvoeren. Fiery JobMaster, samen met Fiery Impose en Fiery Compose, is een van de makeready-toepassingen van Fiery.

Opmerking: Als u Fiery JobMaster (of Fiery Impose of Fiery Compose) wilt gebruiken, moet u een licentie hebben geactiveerd op uw clientcomputer. U hebt een LAC (licentieactiveringscode) nodig. Als u geen LAC hebt, neemt u contact op met uw Fiery-leverancier of printerfabrikant.

Fiery JobMaster bevat Fiery Compose-opties, maar Fiery Compose is ook verkrijgbaar als een aparte gelicentieerde optie.

Fiery JobMaster is toegankelijk vanaf Command WorkStation en wordt geopend in het venster Fiery JobMaster.

Adobe Acrobat Pro is beschikbaar als afzonderlijke kit met een geldige Fiery Impose-, Fiery Compose- of Fiery JobMaster-licentie. Met Adobe Acrobat Pro kunt u bewerkingen uitvoeren in Acrobat vanuit Fiery JobMaster en in sommige gevallen kan het worden gebruikt om PostScript-bestanden te converteren naar PDF voor Fiery JobMaster. Raadpleeg het document met installatie-instructies dat met de kit is meegeleverd voor meer informatie over het installeren van Adobe Acrobat Pro.