Fiery-voorbeeld

U kunt de pagina- en velinhoud van een taak bekijken in Fiery-voorbeeld en afdrukopties opgeven. U kunt aanvullende voorbereidingstaken voor afdruktaken uitvoeren, inclusief inslag.

Fiery-voorbeeld biedt een pre-RIP-voorbeeld (vóór verwerking van rasterafbeelding) waarin taken worden weergegeven die in de wachtrij zijn geplaatst, maar nog niet zijn verwerkt. Als u een licentie voor Fiery Impose, Fiery Compose of Fiery JobMaster hebt geactiveerd, kunt u de functies van de gecombineerde workflows integreren in het venster Fiery-voorbeeld en de resultaten van uw acties bekijken voordat u gaat afdrukken.

• Met Fiery Impose kunt u taken naar de PDF-bestandsindeling converteren en inslaginstellingen opgeven.
  • Met Fiery Compose kunt u hoofdstukken instellen, blanco pagina's toevoegen en verschillende media voor een taak opgeven.
  • Fiery JobMaster biedt toegang tot complexe taken voor documentvoorbereiding, zoals het invoegen van tabbladen, scannen, paginanummering, bewerkingen in de eindfase en het onderverdelen van documenten in hoofdstukken. Fiery JobMaster bevat opties.
    Opmerking: Raadpleeg voor meer informatie Fiery Impose, Fiery Compose of Fiery JobMaster; zie het betreffende gedeelte van dit Help-bestand.

Als u Voorbeeld selecteert voor een verwerkte taak, wordt de taak geopend in de rastervoorbeeldmodus. Afgedrukte en gearchiveerde taken met rastergegevens kunt u weergeven als voorbeeld. Gearchiveerde taken met rastergegevens moeten op de Fiery server worden gearchiveerd.

Als u Fiery Graphic Arts Pro Package of Fiery ColorRight Package geïnstalleerd hebt, kunt u de rasterafbeelding van een verwerkte taak bekijken in Fiery ImageViewer en kleuren aanpassen en andere acties met zachte drukproef uitvoeren. Fiery ImageViewer wordt geopend via een knop in het venster rastervoorbeeld.
Opmerking: Voor FS350/350 Pro en eerder is Fiery ImageViewer onderdeel van Fiery Productivity Package en Fiery Graphic Arts Package, Premium Edition . Voor FS400/400 Pro en later is Fiery ImageViewer onderdeel van Fiery Graphic Arts Pro Package en Fiery ColorRight Package .