Voorbeeld weergeven van in de wachtrij geplaatste, niet-verwerkte taken

U kunt in de wachtrij geplaatste taken in het venster Fiery Preview weergeven.

1. Selecteer een in de wachtrij geplaatste taak in de lijst Geblokkeerd in Taakcentrum.
    Opmerking: Als de taak is verwerkt, wordt er een rastervoorbeeld van de taak weergegeven en hebt u beperkte toegang tot functies.
  2. Kies een van de volgende manieren om het venster Fiery Preview te openen:
    • Klik met de rechtermuisknop en selecteer Voorbeeld.

• Selecteer Voorbeeld in het menu Acties.

• Klik op het pictogram Voorbeeld op de taakbalk van Command WorkStation.

In de onderstaande afbeelding wordt het standaardvenster van Fiery Preview weergegeven. Als de deelvensters Paginaweergave en Instellingen zijn verborgen wanneer u het venster voor het eerst opent, klikt u op de pijlen links en rechts van de werkbalk.

1 Pijlen om te schakelen naar Paginaweergave Raadpleeg Paginaweergave, Velweergave en Leesweergave.
2 Menu's Raadpleeg Fiery Compose.
3 Werkbalkpictogrammen Raadpleeg Werkbalkpictogrammen in Fiery-voorbeeld.
4 Miniaturen in Velweergave Raadpleeg Taken openen en weergeven in Fiery Compose.
5 Pijlen om het deelvenster Instellingen te openen Raadpleeg Deelvenster Instellingen.
6 Besturingselementen voor navigatie Raadpleeg Taken openen en weergeven in Fiery Compose.
7 Bedieningselementen voor in-/uitzoomen Raadpleeg Velweergave instellen op miniaturen of volledige pagina’s in Fiery Compose en Miniatuurgrootte aanpassen.