Beelden bewerken

Met deze functie wordt een externe toepassing gestart waarmee u een geïmporteerd gescande pagina kunt bewerken.

De standaardtoepassing voor het verwerken van bitmapafbeeldingen is Microsoft Paint voor Windows en Preview voor Mac OS X.

U kunt u de standaardtoepassing negeren op het tabblad JobMaster van het venster Voorkeuren. In de vervolgkeuzelijst Beeldtoepassing bewerken staan de beschikbare toepassingen.

Als bijvoorbeeld Microsoft Paint is ingesteld als standaardtoepassing, is Bewerken in Paint beschikbaar als optie wanneer u met de rechtermuisknop klikt op een pagina in het deelvenster Paginaweergave.

De volgende beperkingen zijn van toepassing:
  • Deze functie is alleen beschikbaar voor pagina's die een gescande afbeelding zonder andere inhoud bevatten.
  • De bewerkte afbeelding moet worden opgeslagen met dezelfde bestandsnaam en hetzelfde bestandstype als de oorspronkelijke afbeelding, anders kan Fiery JobMaster het opgeslagen bestand niet herkennen.
  • De bewerkte afbeelding moet een afbeeldingsbestand met één laag zijn. Het toevoegen van lagen of objecten door de toepassing wordt niet ondersteund.
  • Fiery JobMaster ondersteunt de meeste van de gangbare beeldbewerkingstoepassingen. Externe toepassingen kunnen bepaalde functies ondersteunen die niet compatibel zijn met Fiery JobMaster.