Omslagen instellen

In Fiery Compose kunt u de voor- en achteromslag van het document afzonderlijk instellen en media kiezen in Paper Catalog. U kunt de voor- en achterpagina van het document gebruiken als voor- en achteromslag, maar u kunt ook omslagen invoegen.

1. Klik in het deelvenster Instellingen op Omslag > Definiëren.
  2. Ga als volgt te werk in het dialoogvenster Omslagmedia:
    • Als u dezelfde instellingen voor de voor- en achteromslag wilt gebruiken, klikt u op Zelfde instellingen toepassen op voor- en achteromslag.

• Als u de voor- en achteromslag afzonderlijk wilt instellen, selecteert u Vooromslag of Achteromslag.

3. Geef de instellingen op.