Converteren naar grijswaarden

U kunt afzonderlijke kleurenpagina’s of -oppervlakken converteren naar grijswaarden.

De taak moet kleur bevatten en u moet een geactiveerde licentie voor Fiery Compose of Fiery JobMaster hebben.
  1. Importeer de taak in de Blokkeren van Command WorkStation.
  2. Selecteer de taak in de lijst Geblokkeerd en selecteer Fiery Compose of Fiery JobMaster. U hebt ook toegang tot de functie door Fiery Impose te openen als dit is geactiveerd en Fiery Compose of Fiery JobMaster ook is geactiveerd.
  3. Selecteer een kleurenpagina in het deelvenster Paginaweergave of Velweergave, klik met de rechtermuisknop of ga naar het menu Acties, en selecteer Converteren naar grijswaarden. De geselecteerde pagina of het geselecteerde oppervlak wordt weergegeven als grijswaarden in het deelvenster Velweergave. Wanneer deze pagina is geselecteerd, wordt naast de optie Converteren naar grijswaarden in het menu Acties een vinkje weergegeven.
  4. Als u meerdere pagina’s of oppervlakken wilt selecteren in Paginaweergave of Velweergave, kiest u een van de volgende mogelijkheden:
    • Als u een aaneengesloten groep van pagina’s/oppervlakken wilt selecteren, klikt u op het eerste item, houdt u de toets Shift ingedrukt, en klikt u vervolgens op het laatste item.
    • Als u niet-aaneengesloten pagina’s/oppervlakken wilt selecteren, houdt u de toets Ctrl ingedrukt, en klikt u vervolgens op elk item dat u wilt selecteren.
    U kunt groepen of afzonderlijke pagina’s/oppervlakken herstellen naar kleur door Converteren naar grijswaarden te selecteren in het menu Acties (ook als ze zijn geselecteerd als onderdeel van een groep). Het vinkje wordt dan verwijderd.
    Opmerking: De daadwerkelijke conversie van de pagina’s of oppervlakken vindt plaats wanneer u de taak opslaat. Als u de taak wijzigt nadat deze is opgeslagen, worden wijzigingen waarbij kleur is toegevoegd niet geconverteerd naar grijswaarden.