Conversie van PS naar PDF

De eigen indeling van Fiery Impose, Fiery Compose, Fiery JobMaster of Fiery-voorbeeld is PDF. Als een PostScript-bestand is geopend in een van beide toepassingen, converteert Conversie van PS naar PDF de taak naar PDF voordat andere acties worden uitgevoerd. Wanneer u de geopende PostScript-taak opslaat, wordt de PDL van de opgeslagen taak weergegeven als een PDF in de Geblokkeerd-wachtrij.

Als u de optie Conversie van PS naar PDF wilt inschakelen, gaat u naar het tabblad Algemeen van Voorkeuren. Selecteer Conversie van PS naar PDF.

Wanneer Serverconversie gebruiken indien ondersteund is geselecteerd, kunt u Standaardserverinstellingen gebruiken of Bestand met opties van gekozen taak gebruiken kiezen.
Opmerking: Adobe Distiller moet op de server zijn geïnstalleerd om standaardinstellingen voor taakopties te kunnen gebruiken.

Wanneer u Bestand met opties van gekozen taak gebruiken kiest, selecteert u Bladeren om de beschikbare bestanden te bekijken. Als Adobe Distiller op de client is geïnstalleerd, kunt u elke taakoptie selecteren die is geïnstalleerd in de map met Adobe Distiller-taakopties.