Paginabereik selecteren

De optie Paginabereik selecteren is beschikbaar in het hoofdvenster van Fiery JobMaster en in het venster Nummering en stempels.

Deze functie kan in combinatie met de filteropties in het deelvenster Taakoverzicht worden gebruikt. Selecties in het venster Fiery JobMaster gelden in het venster Nummering en stempels, dat u opent door Nummering en stempels bewerken te selecteren in het menu Acties.
  1. Selecteer een in de wachtrij geplaatste, niet-verwerkte taak in de lijst Geblokkeerd van Command WorkStation.
    • Klik met de rechtermuisknop op de taak en selecteer JobMaster.

• Selecteer JobMaster in het menu Acties.

• Klik op het pictogram voor JobMaster op de werkbalk van Taakcentrum, als die is toegevoegd.

2. Kies stap 3 of stap 4.
  3. Voer gegevens rechtstreeks in het dialoogvenster Paginabereik selecteren in.
    1. Klik op Paginabereik selecteren in het menu Bewerken in het venster Fiery JobMaster.
    2. Voer een bereik in met een koppelteken en gebruik komma's als scheidingsteken voor afzonderlijke cijfers of bereiken (bijvoorbeeld 1-9). U kunt ook het keuzerondje Herhalen selecteren en de vereiste gegevens invoeren.
  4. Selecteer pagina's in Paginaweergave en open vervolgens het dialoogvenster Paginabereik selecteren.
    1. Selecteer een paginabereik door de filteropties in het deelvenster Taakoverzicht te gebruiken.

Schakel bijvoorbeeld het selectievakje Oneven pagina's in.

2. Klik op Paginabereik selecteren in het menu Bewerken.
Als u het venster Nummering en stempels opent, wordt het geselecteerde paginabereik weergegeven. U kunt meer bereiken toevoegen in het venster Nummering en stempels.