Pagina's opnieuw ordenen, pagina's verwijderen of dubbelzijdig afdrukken instellen voor pagina's in Fiery Compose

U kunt bewerkingen uitvoeren met geselecteerde pagina's in een Fiery Compose-taak.

Kies een van de volgende mogelijkheden:
  • Als u pagina's opnieuw wilt ordenen, klikt u op de miniatuur van de gewenste pagina in het deelvenster Paginaweergave en sleept u deze naar de nieuwe locatie.

• Als u pagina's wilt verwijderen, selecteert u één of meerdere pagina's en klikt u op Bewerken > Verwijderen.

• Als u dubbelzijdig afdrukken (indien ondersteund door de printer) wilt toepassen op geselecteerde pagina's of hoofdstukken, selecteert u de pagina's, klikt u er met de rechtermuisknop op en klikt u op Dubbelzijdige pagina. Geef vervolgens de gewenste instelling op.

Opmerking: Als u dubbelzijdig afdrukken wilt gebruiken voor een volledige taak, selecteert u de gewenste instelling voor de taak in Command WorkStation voordat u de taak opent in Fiery Compose, of kiest u Dubbelzijdig in het deelvenster Instellingen.