Standaard apparaatprofiel configureren voor afwerkeenheid

U kunt een apparaatprofiel afwerkeenheid selecteren voor het definiëren van standaard barcode-indeling en type registratiemarkering.

Op Duplo-afwerkeenheden die barcodes met drie cijfers ondersteunen, wordt het aantal programmeerbare taken uitgebreid naar 250. Een programmeerbare taak is een aangepast programma voor snijden, slitten en/of vouwen op basis van gecombineerde opmaak.

Opmerking: Een afwerkeenheid die is geconfigureerd voor barcodes met drie cijfers accepteert het bereik 1-99 als 001-099, niet als 01-99.
  1. Selecteer in Windows Bewerken > Voorkeuren. In Mac OS bevinden de voorkeuren zich onder het menu  Fiery Command WorkStation binnen de Fiery Impose of het of venster Fiery JobMaster.
  2. Selecteer Impose in de kolom links.
  3. Selecteer onder Apparaatprofielen het gewenste profiel van de afwerkeenheid in het vervolgkeuzemenu Type apparaat.
    Opmerking: Wanneer u tussen barcodes-indelingen schakelt, heeft dit geen invloed op eerder opgeslagen taken en/of Impose-sjablonen.