Fiery Impose

Met Fiery Impose, samen met Fiery JobMaster en Fiery Compose een van de makeready-toepassingen van Fiery, past u inslagopmaak voor speciale afdruk- en bindtaken toe. U kunt ook afdruktaken met variabele gegevens inslaan wanneer u Fiery Impose gebruikt.

Met Fiery Impose kunt u het volgende doen:

• Meerdere paginabeelden op één vel plaatsen en opgeven hoeveel rijen en kolommen van pagina's op een vel moeten worden afgedrukt. U kunt vooraf gedefinieerde opmaakstijlen voor gebruikelijke inslagtypen gebruiken of aangepaste opmaakprofielen maken.

• De positie van pagina's op een vel bepalen. De Fiery Impose-opmaak bepaalt de locatie van vouwen, snijlijnen en andere elementen met printermarkeringen.

• Geavanceerde taken voor opdrachtvoorbereiding op uw taak in dezelfde workflow toepassen met Fiery JobMaster, indien ingeschakeld.

Fiery Impose, Fiery Compose en Fiery JobMaster worden geleverd met Adobe Acrobat en Enfocus PitStop. Het is raadzaam de meegeleverde versie van Acrobat te gebruiken.

U opent Fiery Impose, Fiery JobMaster en Fiery Compose vanuit Command WorkStation en opent deze in het venster Fiery-voorbeeld.

Raadpleeg Hulpprogramma's in het pakket met gebruikersdocumentatie voor meer informatie over de installatie van Acrobat en PitStop.

Fiery Impose-licentie

Op uw werkstation moet een licentie voor Fiery Impose zijn geactiveerd om alle functies van Impose te kunnen gebruiken. Zonder een geactiveerde licentie wordt Fiery Impose uitgevoerd in de demomodus, waarbij:

• Een watermerk wordt toegepast op afdruktaken

• U ingeslagen taken in de DBP-indeling kunt opslaan op de Fiery-server

• Ingeslagen taken in de Adobe PDF-indeling niet worden opgeslagen op een harde schijf of Fiery-server