Een taak openen in Fiery Impose, Fiery Compose of Fiery JobMaster

Na het activeren van uw licentie kunt u met Fiery Impose, Fiery Compose of Fiery JobMaster aan de slag. Open een PostScript- of Adobe PDF-bestand vanuit Command WorkStation. De taak moet in de wachtrij geplaatst/geblokkeerd zijn.

Als u een verwerkte/geblokkeerde taak selecteert en Acties > Voorbeeld kiest, wordt de taak geopend in het venster Voorbeeld.

1. Selecteer een in de wachtrij geplaatste/geblokkeerde taak in de lijst Geblokkeerd van Command WorkStation. Als u op een Fiery-server met de Fiery-systeemsoftware FS100, FS150 of FS200 met verwerkte taken werkt, moet u Raster verwijderen selecteren voordat u met de rechtermuisknop op de taak klikt en Fiery Impose, Fiery Compose of Fiery JobMaster selecteert. In latere versies van de Fiery-systeemsoftware hoeft u Raster verwijderen niet te selecteren. Als het raster is verwijderd, moet de taak opnieuw worden verwerkt voordat deze wordt afgedrukt. Als u niet wilt dat de taak opnieuw wordt verwerkt, selecteert u Acties>Voorbeeld om de taak te openen in een rastervoorbeeldvenster.
  2. In het menu Acties selecteert u Impose, Compose of JobMaster. U kunt ook met de rechtermuisknop op een taak klikken en Impose, Compose of JobMaster selecteren.
  3. Druk op een pagina in het deelvenster Velweergave op de Optie-knop (Mac OS) of Alt (Windows) om dezelfde pagina te selecteren in het deelvenster Paginaweergave.

Als u Fiery JobMaster hebt geactiveerd, kunt u nu scans inlezen, deze bewerken en in uw taak plaatsen, pagina's bewerken en paginanummers toevoegen, en tabbladen invoegen en zowel de tabbladen als de tabbladtekst bewerken.