Tabbladtekst en andere eigenschappen instellen in Fiery Compose

In het venster Tabblad bewerken kunt u eigenschappen voor de tabbladtekst en -positie, en de tabbladmedia instellen.

1. Selecteer het tabblad.
  2. Klik met de rechtermuisknop op het geselecteerde tabblad en klik vervolgens op Tabblad bewerken.
  3. Typ de gewenste tekst in het veld Tekst.
  4. Via de menu's en knoppen onder het veld Tekst kunt u tekstkenmerken, zoals lettertype, grootte, uitlijning en tekstrotatie, opgeven.
  5. Als u dezelfde tekstinstellingen wilt toepassen op alle tabbladen, klikt u op Stijlen toepassen op alle.