Tabbladen instellen in Fiery Compose

U kunt overal in het document een tabblad toevoegen en het medium voor het tabblad selecteren. (Alle tabbladen van een taak moeten hetzelfde medium gebruiken, zelfs als er verscheidene media voor tabbladen beschikbaar zijn.)

U kunt een of meer tabbladen toevoegen in het venster Paginaweergave. Wanneer tabbladen aan een document zijn toegevoegd, kunt u met het pictogram Filteren op tabbladen op de werkbalk Paginaweergave alleen de pagina’s met tabbladen weergeven.

1. Selecteer de pagina's waarvoor het tabblad moet worden ingevoerd.
  2. Klik op Acties > Tabblad invoegen of klik met de rechtermuisknop en selecteer Tabblad invoegen.

Vóór de geselecteerde pagina wordt een tabblad ingevoegd met het standaardtabbladmedium. (Als de taak al een tabblad bevat, moet u voor nieuwe tabbladen hetzelfde medium gebruiken als voor het bestaande tabblad.)

3. Als u verschillende media voor het tabblad wilt opgeven, klikt u met de rechtermuisknop en selecteert u Tabblad bewerken.

Als u het medium voor één tabblad wijzigt, wordt het voor alle tabbladen in de taak gewijzigd.

Opmerking: In Fiery JobMaster kunt u meerdere media voor tabbladen toevoegen in één taak. Raadpleeg Meerdere tabbladstijlen toevoegen aan een document.