Fiery JobMaster-Fiery Impose-Fiery Compose

Navigatie verbergen of weergevenVorige onderwerpVolgende onderwerpDelenAfdrukkenPDF

Fiery Compose

In Fiery Compose, een van de makeready-toepassingen van Fiery, waartoe ook Fiery Impose en Fiery JobMaster behoren, kunt u een taak (in wachtrij geplaatst en geblokkeerd in Command WorkStation) voorbereiden voor afdrukken.

Opmerking: Fiery Compose-opties zijn een subset van Fiery JobMaster, dat meer geavanceerde opties voor het voorbereiden van taken biedt.

Fiery Compose is een dynamische toepassing: welke opties beschikbaar zijn, hangt af van de printer die u selecteert. Voor een enkelvoudige taak kunt u Fiery Compose gebruiken om:

  • Hoofdstukken in te stellen en subsetafwerking toe te passen, indien ondersteund.

  • Verschillende media op te geven voor voor- en achteromslagen, tekstpagina's en secties.

  • Blanco vellen, tabbladen of andere documenten in te voegen.

  • Een document te bewerken met Adobe Acrobat en Enfocus PitStop.

Opmerking: Op de clientcomputer moet een geactiveerde Fiery Compose-licentie aanwezig zijn om Fiery Compose te kunnen gebruiken.

In Fiery Compose kunt u op paginaniveau aan elke gewenste PDF- of PostScript-taak werken. Als u een PostScript-taak in Fiery Compose bewerkt, wordt deze in Fiery Compose geconverteerd naar PDF. Uw wijzigingen in de taak worden in het deelvenster Velweergave weergegeven.

Opmerking: Als u een geactiveerde licentie hebt voor Fiery Compose of Fiery JobMaster, kunt u een geheel nieuwe afdruktaak maken die in het venster Fiery Compose of Fiery JobMaster wordt geopend door het pictogram Nieuwe taak maken op de werkbalk Command WorkStation te selecteren. Maak een nieuwe taak wanneer u een taak op basis van een gescand document wilt voorbereiden, een taak wilt afdrukken die alleen uit tabbladen bestaat of bestaande taken wilt combineren vanuit een lege taak.

Als een taak instellingen voor gemengde media bevat die zijn ingesteld in het printerstuurprogramma of in Command WorkStation, verschijnen deze instellingen wanneer u de taak in Fiery Compose bekijkt. Wanneer u de taak in Fiery Compose hebt opgeslagen, kunt u geen wijzigingen meer aanbrengen in het venster Gemengde media.

Gebruiksrechtovereenkomst