Gebruikersvoorkeuren

Als u gebruikersvoorkeuren wilt selecteren, selecteert u Bewerken > Voorkeuren.

Onder Algemeen wijzigt u de standaardinstellingen voor de conversie van PS naar PDF.

Onder Impose stelt u het volgende in:
  • het standaardafwerkformaat voor ingeslagen taken.
  • de standaardschaalwaarden voor ingeslagen taken.
  • de barcode-indeling
  • het inslagsjabloonpad
  • toestaan dat opmaakbestanden voor de afwerkeenheid worden geïmporteerd door het volgende selectievakje in te schakelen
Onder JobMaster geeft u het volgende op:
  • of er een hoofdstukbegin moet worden toegevoegd aan bestanden die in Paginaweergave worden geplaatst
  • of PDF-documenten moeten worden gecontroleerd op gescande inhoud
  • of het bericht over gescande inhoud moet worden weergegeven
  • de standaardtoepassing die wordt gebruikt voor het bewerken van afbeeldingen in Fiery JobMaster

Onder Cache kunt u voorkeursinstellingen voor het cachegeheugen wijzigen. Als u Cachegeheugen inschakelen inschakelt, kunnen Command WorkStation-gegevens, zoals miniaturen, lokaal worden opgeslagen zodat taken sneller op het scherm worden weergegeven.