Een blanco vel of pagina invoegen in Fiery Compose

In Fiery Compose kunt u blanco vellen of pagina's op een willekeurige plaats in een document invoegen. In Fiery Compose wordt het vel of de pagina vóór de geselecteerde pagina ingevoegd.

Impliciete blanco pagina's kunnen automatisch in het oorspronkelijke document worden ingevoegd om een hoofdstukbegin op een rechterpagina te laten vallen en bij bepaalde instellingen voor dubbelzijdig afdrukken. Impliciete blanco pagina’s maken geen deel uit van het oorspronkelijke werkdocument, dus u kunt zelf aangeven of u de impliciete blanco pagina’s wilt weergeven of niet.

• Als u impliciete blanco pagina’s wilt weergeven, selecteert u Impliciete blanco pagina’s weergeven in het menu Weergave in Fiery Compose.
U kunt ook handmatig blanco pagina's invoegen.
  1. Selecteer een pagina in het deelvenster Paginaweergave.
  2. Klik op Acties > Blanco vel invoegen of op Acties > Blanco pagina invoegen.