Dubbelzijdig afdrukken instellen in Fiery Impose

Met Dubbelzijdig wordt ingesteld hoe inhoud op de tegenoverliggende zijden van een vel wordt behandeld. U kunt dubbelzijdig instellen voor rechts en links inbinden of boven inbinden, of dubbelzijdig uitschakelen. De opties voor Dubbelzijdig zijn afhankelijk van de Fiery-server waar u verbinding mee maakt.

Fiery Impose past automatisch instellingen voor dubbelzijdig toe voor de geselecteerde boekje- en inbindstijl en binding. De instelling Dubbelzijdig in Fiery Impose negeert eventuele Dubbelzijdig-instellingen in Command WorkStation Taakeigenschappen.

Klik op een van de volgende opties:
  • Uit: dubbelzijdig afdrukken uitschakelen en enkelzijdig afdrukken gebruiken.

• Rechts en links inbinden: dubbelzijdig instellen, waarbij beide zijden van de pagina's in dezelfde richting worden gedrukt. Rechts en links inbinden is niet beschikbaar voor bepaalde inslaginstellingen.

• Boven inbinden: de taak dubbelzijdig afdrukken, waarbij de inhoud van elke pagina in tegengestelde richting van de andere zijde van de pagina wordt afgedrukt. Boven inbinden is niet beschikbaar voor alle taken.

Opmerking: Dubbelzijdig verschijnt niet altijd in Velweergave met de afdrukrichting bij afdrukken. Dubbelzijdig afdrukken met boven inbinden wordt bijvoorbeeld weergegeven als rechtop voor beide zijden.