De licentie voor Fiery Impose, Fiery Compose of Fiery JobMaster activeren

U hebt een licentieactiveringscode (LAC) nodig om de licentie voor Fiery Impose, Fiery Compose of Fiery JobMaster te activeren. U kunt de licentie automatisch activeren als uw computer met internet is verbonden of handmatig als uw computer niet met internet is verbonden.

1. Klik in Command WorkStation met de rechtermuisknop op een opdracht en kies Impose, Compose of JobMaster. Kies Voorbeeld als Impose, Compose of JobMaster niet wordt weergegeven.
    • Als u Impose, Compose of JobMaster hebt gekozen en wordt gevraagd of u de optie wilt activeren, klikt u op Ja.
    • Als u Voorbeeld hebt gekozen, selecteert u Help > Licentie beheren in het venster Fiery-voorbeeld.
  2. Raadpleeg voor meer informatie over licentieactivering de Help voor licentieactivering door te klikken op het pictogram ? (Help) in de rechterbovenhoek.