Fiery-toepassingen voor drukwerkvoorbereiding v4.8

Navigatie verbergen of weergevenVorige onderwerpVolgende onderwerpDelenAfdrukkenPDF

Combineren met afgewerkte bovenrand

Met combineren met afgewerkte bovenrand kunt u automatisch de afzonderlijke “segmenten” (pagina’s) op de achterkant van een vel 180 graden roteren om een dubbelzijdige taak boven te binden.

Combineren met afgewerkte bovenrand (segmentrotatie) werkt met de bestaande opmaakstijlen in Fiery Impose. U kunt segmentrotatiesjablonen instellen die u vervolgens kunt gebruiken voor Hot Folders en virtuele printers.

Combineren met afgewerkte bovenrand is beschikbaar voor de volgende combinatiestijlen:
  • Herhalen
  • Uniek collationeren en bijsnijden
  • Duplo

De volgende tabel toont de vereiste instellingen voor combineren met afgewerkte bovenrand.

Combinatiestijl Afwerkingsrand Dubbelzijdig Opmaakstijl Segmentrotatie
Herhalen Boven Aan

Een van de volgende stijlen:

• Standaard
  • Kop aan kop
  • Voet aan voet
  • Omgekeerd
  • Afwisselend omgekeerd
Ja
Uniek collationeren en bijsnijden Boven Aan Ja
Duplo - korte kant Boven Aan Ja
Duplo - lange kant Boven Aan Ja

Combinatietaak met afgewerkte bovenrand maken

1. Importeer de taak in de Blokkeren van Command WorkStation.
  2. Selecteer de taak en selecteer Impose in het menu Acties of in het snelmenu.
  3. Selecteer Combineren in het deelvenster Instellingen in het venster Fiery Impose en selecteer een van de volgende stijlen:
    • Herhalen
    • Uniek collationeren en bijsnijden
    • Duplo
  4. Geef de onderstaande instellingen op:
    • Afwerkingsrand: Boven
    • Dubbelzijdig: Aan
    • Opmaakstijl: Alles
    Opmerking: De bovenstaande instellingen zijn verplicht. U kunt naar wens andere instellingen opgeven.
    Het resultaat van uw keuzes wordt weergegeven in het deelvenster Velweergave.