Fiery-toepassingen voor drukwerkvoorbereiding v4.8

Navigatie verbergen of weergevenVorige onderwerpVolgende onderwerpDelenAfdrukkenPDF

Automatisch een hoofdstukbegin toevoegen

Hoofdstukbeginpagina's kunnen automatisch worden toegevoegd wanneer PDF-bestanden worden opgenomen in Fiery JobMaster.

Een hoofdstukbegin wordt automatisch toegevoegd aan de eerste pagina van het toegevoegde bestand, wanneer u het bestand naar de Paginaweergave in het venster Fiery JobMaster sleept. Wanneer meerdere PDF-bestanden worden ingevoegd, wordt het hoofdstukbegin aan de eerste pagina van elk PDF-bestand toegevoegd.

Als u pagina's invoegt met Acties > Pagina('s) invoegen, wordt door de bestandsnaam uit het dialoogvenster Pagina('s) invoegen te slepen, een automatisch hoofdstukbegin toegevoegd. Wanneer echter afzonderlijke pagina's worden gesleept, wordt er geen hoofdstukbegin toegevoegd.

Opmerking: Als u geen hoofdstukbegin wilt toevoegen, selecteert u alle pagina's in het dialoogvenster Pagina's invoegen (of drukt u op Ctrl-A op een Windows-toetsenbord of op Cmd-A op een Mac OS-toetsenbord) en sleept u vervolgens de pagina's.