Afwerking met subsets toepassen in Fiery Compose

U kunt afwerking met subsets van hoofstukken, vellen of aangepaste subsets toepassen.

Als u afwerking met subsets van hoofdstukken wilt toepassen, moet u het begin van de hoofdstukken opgeven en vervolgens de afwerkings- en media-instellingen instellen voor de hoofdstuksubsets. Het deelvenster Velweergave geeft de taak verdeeld in subsets van hoofdstukken weer.

Als u afwerking met subsets van vellen wilt toepassen, moet u opgeven hoeveel vellen een subset moet tellen. Fiery Compose verdeelt de taak vervolgens in subsets van gelijke lengte.

Bij afwerking met aangepaste subsets hebt u de volledige controle over de lengte van de subsets. U geeft de subsets op in het deelvenster Velweergave. Elke aangepaste subset kan uit een verschillend aantal vellen bestaan.

1. Klik in het deelvenster Instellingen op de gewenste opties in de vervolgkeuzelijsten Vouwen, Perforeren en Nieten.
  2. Volg onderstaande stappen als u de afwerking met subsets van hoofdstukken toepast:
    1. Selecteer een hoofdstukbeginpagina in het deelvenster Paginaweergave en klik op Acties > Hoofdstukbegin.
    2. Klik in het deelvenster Instellingen op Hoofdstukken in de vervolgkeuzelijst Setdefinitie.
  3. Wijs desgewenst globale media toe.
  4. Als u subsets van gelijke lengte wilt (subsets van vellen), selecteert u Aantal vellen in de vervolgkeuzelijst Setdefinitie in het deelvenster Instellingen. Typ vervolgens het gewenste aantal vellen van een subset.
  5. Volg onderstaande stappen als u de afwerking met aangepaste subsets toepast:
    1. Klik in het deelvenster Instellingen op Aangepast in de vervolgkeuzelijst Setdefinitie.
    2. Selecteer het beginvel van een subset in het deelvenster Velweergave, klik met de rechtermuisknop en klik op Subset maken. Herhaal dit voor elke subset.
  6. Verwijder ongewenste afwerkingsopties uit afzonderlijke subsets.
  7. U kunt als volgt media toewijzen:
    • Als u media wilt toewijzen aan afzonderlijke subsets, klikt u met de rechtermuisknop op de kopbalk van de subset en selecteert u Medium toewijzen.

• Als u media wilt toewijzen aan afzonderlijke vellen of een bereik van vellen in een subset, selecteert u de vellen, klikt u met de rechtermuisknop en selecteert u Medium toewijzen.

8. Als u andere functies wilt uitvoeren met de subset, klikt u met de rechtermuisknop op de kopbalk en kiest u uit het menu.
  9. Als u een subset wilt verwijderen, selecteert u deze, klikt u met de rechtermuisknop en selecteert u Subset verwijderen.