Werkbalkpictogrammen in Rastervoorbeeld

De onderstaande pictogrammen bevinden zich in de standaardwerkbalk van Rastervoorbeeld. Als u Compose hebt ingeschakeld, hebt u toegang tot meer hulpmiddelen.

Opslaan van het momenteel weergegeven bestand onder een nieuwe naam.

Dupliceren van de geselecteerde pagina(’s).

Verwijderen van de geselecteerde pagina(’s).

Launch ImageViewer (ImageViewer starten) opent het venster ImageViewer als de Fiery Server ondersteuning biedt voor Fiery Graphic Arts Package of Fiery Productivity Package.