Positie van tabs met aflooprand opgeven

In het venster Randtabs met afloop in Fiery JobMaster kunt u de positie van de tabs met afloop in de uiteindelijke uitvoer opgeven. De positie die u opgeeft wordt toegepast op alle tabbladen in de taak.

1. Selecteer een taak in de lijst Geblokkeerd in Command WorkStation en kies Acties > JobMaster.
  2. Selecteer een pagina van de taak in het deelvenster Paginaweergave en kies Acties > Randtab met afloop bewerken.
  3. Selecteer het tabblad Positie in het venster Randtabs met afloop.
  4. Geef de instellingen op. Als u een voorbeeld van de instellingen wilt bekijken, kunt u op elk gewenst moment op Voorbeeld klikken.
    • Aantal tabs: u kunt maximaal 99 tabs opgeven.

• Mediaformaat: hiermee wijzigt u het mediaformaat voor uitvoer en de voorbeeldweergave.

Opmerking: De waarde voor het snijkader geeft aan dat de tabs met aflooprand worden geplaatst langs het snijkader aan de zijkant van het document, zoals gedefinieerd in het oorspronkelijke PDF-bestand of in de snijkaderinstellingen in de functie Pagina bewerken.
    • Afdrukgebied: gebruik $$Auto (Automatisch) om de hoogte en de breedte van de tab te baseren op het mediaformaat, het aantal tabs en de afstanden tussen de tabs. Gebruik Aangepast om een verschillende hoogte en breedte op te geven.

• Herhaalstijl: hiermee wijzigt u het patroon waarmee tabs op de pagina's worden geplaatst.