Leesweergave openen

De Leesweergave toont de pagina's in leesvolgorde, dat wil zeggen: de volgorde waarin ze bedoeld zijn om te worden gelezen.

1. Klik met de rechtermuisknop op een niet-verwerkte taak in de lijst Geblokkeerd in Command WorkStation en selecteer Voorbeeld. U kunt Fiery Impose, Fiery Compose of Fiery JobMaster selecteren als deze toepassingen zijn geactiveerd.
  2. Pas instellingen toe op de taak in het venster Fiery-voorbeeld en sla deze op.
  3. Klik op het pictogram Leesweergave in de werkbalk onderaan.
    • Met de pijlen onder in het venster kunt u navigeren door het document. Rechts bevinden zich zoomknoppen.

• Met het pan-pictogram kunt u de afbeelding in het venster verplaatsen.

• Klik op Mediagegevens om informatie over het document weer te geven.

• Roteer het document door de Alt-toets en de linkermuisknop ingedrukt te houden. Met het scrollwiel van de muis kunt u in- en uitzoomen op de afbeelding.

1 Mediagegevens over de getoonde pagina's
      2 Pagina's van het getoonde document
      3 Besturingselementen voor navigatie
      4 Besturingselementen voor in-/uitzoomen