Taken openen en weergeven in Fiery Compose

U gebruikt het Fiery Compose-venster om taken te bekijken en wijzigingen aan te brengen. Het Fiery Compose-venster bestaat uit drie deelvensters: Paginaweergave, Velweergave en Instellingen.

• Paginaweergave: hier wordt de geselecteerde taak in miniaturen weergegeven.

• Velweergave: hier wordt de volledige taak in miniaturen weergegeven. U kunt schakelen tussen de miniatuur- en lijnweergave. (Een lijnweergave komt ten goede aan de snelheid van het systeem.)

Voor een dubbelzijdige taak wordt bij Velweergave de voor- en achterzijde van elk vel weergegeven. U kunt Leesweergave gebruiken als u linker- en rechterpagina's als in een boek wilt weergeven.

• Instellingen: hier worden opties weergegeven die de afdrukkenmerken en de opmaak op het uiteindelijke gedrukte vel bepalen. Welke opties verschijnen, is afhankelijk van het gebruiksdoel.

Opmerking: Raadpleeg Fiery-voorbeeld.

Een taak openen in Fiery Compose

Vanuit Command WorkStation kunt u een in de wachtrij geplaatste/geblokkeerde taak openen in Fiery Compose.

1. Kies een in wachtrij geplaatste/geblokkeerde taak in de lijst Geblokkeerd van Command WorkStation.
  2. Klik op Acties > Compose.

Velweergave instellen op miniaturen of volledige pagina’s in Fiery Compose

Voor Velweergave kunt u schakelen tussen miniaturen en volledige pagina's. U kunt miniaturen ook weergeven als lijnweergaven.

Opmerking: Wanneer de hele pagina wordt weergegeven, is het getoonde paginaformaat het documentkader, niet het formaat van de aan de pagina toegewezen media.
Kies een van de volgende mogelijkheden:
  • Wanneer u klikt op het pictogram Passend maken () onder in het venster, stelt u de zoomfactor zo in dat er één oppervlak in het weergavegebied past.

• Als u tussen miniatuur- en lijnweergaven wilt schakelen, klikt u op het pictogram Velinhoud in-/uitschakelen ().

Pagina's weergeven als een boek

Met Leesweergave kunt u een afzonderlijk venster openen waarin de linker- en rechterpagina tegelijk worden weergegeven, als in een boek.

Open Leesweergave door te klikken op Bestand > Leesweergave.

Miniatuurgrootte aanpassen

In het deelvenster Paginaweergave kunt u de miniatuurgrootte instellen. In het deelvenster Velweergave kunt u in- en uitzoomen of een zoompercentage opgeven.

Kies een van de volgende mogelijkheden:
  • Als u miniaturen wilt vergroten of verkleinen in de Paginaweergave, klikt u op Weergave > Miniaturen vergroten of Weergave > Miniaturen verkleinen.

• Als u wilt in- of uitzoomen op miniaturen in de Velweergave, versleept u de schuifknop onder in het deelvenster Velweergave.